Søndag d. 12. maj 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Koncert i Sulsted Kirke Søndag d. 12. maj kl. 19.30                                  SMEDEGAARD/SLOTH

Koncerten er et dejligt gensyn med vores tidligere kirkesanger, Margrethe Smedegaard. Margrethe Smedegaard og Ole Sloth spiller til daglig sammen som kirkesanger og organist i Mou sogn. Derfra har de udvidet samarbejdet til duoen ”Smedegaard/Sloth”. De kommer egentlig fra hver deres ”lejr” idet Margrethe er uddannet klassisk sanger og Ole er uddannet rytmisk pianist.  Men sammen har de fundet en platform, hvor udtrykket ikke altid er entydigt klassisk eller rytmisk - men ofte en slags "midt-imellem". Denne aften vil være i forårets og sommerens tegn og på programmet er et strejf af de lyse nætter, jazz, og nordiske folketoner.

Margrethe Smedegaard, vokal                                   Ole Sloth, vokal og piano

gratis entré

Det er gratis at deltage